Over ons

Na jaren te hebben gewerkt voor enkele van de grotere dakdekkersbedrijven zijn wij in 2001 met een eigen onderneming gestart en zijn gespecialiseerd in onder andere daken van schuurtjes, bijkeukens, overkappingen, carports, dakkapellen, balkons, stacaravans en chalets enzovoorts.

We hebben werken uitgevoerd en lekkages opgelost voor een grote woningbouwvereniging en werken uitgevoerd voor enkele grotere bouwbedrijven en natuurlijk vele particuliere opdrachtgevers. 

Als neven-activiteiten doen we:

Tegelwerk, vloeren en eenvoudig sanitairtegelwerk.

Kleinschalig eenvoudig schilderwerk binnen en buiten in en om het huis en de tuin.

Kleinschalig sloopwerk. Zoals kleinere pandjes, schuurtjes, muren en inpandige kleine sloopklussen voor verbouwingswerkzaamheden.

Ook het dakdekkers onderaannemerswerk blijven we gewoon doen, op uren basis of per object op m2 basis.

We leveren in overleg ook krachten voor grotere projecten voor onder andere opruim en sloop werk.


Onze basis blijft natuurlijk het bitumineuze dakwerk.


Wij branden de bitumenrollen, veilig, nauwkeurig en duurzaam op elk dak.


 

 Altijd een mooie waterdichte afwerking.
Daarna alles knap opruimen en een laatste grondige inspectie voor we het dak opleveren.


 

Onze prijzen zijn eerlijke prijzen en gebaseerd op de uren die de vakman werkt aan het dak en de materialen die we gebruiken. Wij hebben geen management met hoge salarissen of dure bedrijfspanden met duur kantoorpersoneel. En de directeur eigenaar heeft geen dure hobby's waar u aan mee betaalt. Door het klein te houden kunnen wij ook de prijzen knap houden en is een nieuwe laag dakbedekking betaalbaar.